pexels-element5-1370295
Website element 1584x75px

Kennis is macht [als je iets goeds doet met de kennis].

Op zoek naar de essentie van de beste boeken zonder uren te hoeven lezen? Hieronder vind je samenvattingen van veelgelezen en veelgeprezen boeken. Of je nu inspiratie zoekt, je kennis wilt uitbreiden of snel de kernpunten van topboeken wilt begrijpen, dit zijn de perfecte samenvattingen voor jou. 

Website element 1584x75px
SPIN selling - Neil Rackham

SPIN selling

Het SPIN-model helpt verkopers effectiever te zijn door vier soorten vragen te stellen: Situatie, Probleem, Gevolg en Noodzaak-Oplossing.

How to win friends and influence people - Dale Carnegie

How to win friends

"How to Win Friends and Influence People" van Dale Carnegie is een klassieker in persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden.

Invloed - Robert Cialdini

Invloed

"Invloed: De psychologie van overtuigen" door Robert Cialdini onderzoekt waarom mensen "ja" zeggen en hoe je dit proces kunt beïnvloeden.

Challenger sale - Matthew Dixon & Brent Adamson

Challenger sale

Het boek leert dat de meest succesvolle verkopers, "Challengers," klanten uitdagen en helpen anders naar hun behoeften en oplossingen te kijken.

The psychology of selling - Brian Tracy

The psychology of selling

Het centrale thema is hoe verkopers hun mindset en gedrag kunnen aanpassen om meer succes te behalen in hun verkoopactiviteiten.

Fanatical prospecting - Jeb Blount

Fanatical prospecting

Het centrale thema is het belang van proactieve prospectie om een gezonde pijplijn van potentiële klanten te creëren.

inleiding_sales_3_w215_h350

Inleiding sales

"Inleiding Sales" door Stefan Renkema: praktische gids voor verkoop, van prospectie tot deal. Leer klantrelaties opbouwen en verkoopvaardigheden verbeteren.

To sell is human - Dan Pink

To sell is human

"To Sell is Human" door Daniel H. Pink: Iedereen verkoopt. Ontdek strategieën om overtuigender te zijn en je invloed te vergroten in elke situatie.

Secrets of closing the sale - Zig Ziglar

Closing the sale

"Secrets of Closing the Sale" van Zig Ziglar onthult technieken en strategieën om succesvol deals af te sluiten en klanttevredenheid te vergroten.

Website element 1584x75px
Seven habits

The 7 habits

Ontwikkel persoonlijke en professionele effectiviteit door zeven essentiële gewoonten aan te leren en consistent toe te passen.

Infinite Selling

Infinite Selling

Ontwikkel duurzame verkoopvaardigheden door klantgerichtheid, innovatie en flexibiliteit in een snel veranderende markt.

Koud bellen: brrr...

Koud bellen: brrr...

Leer effectieve technieken voor koud bellen en overwin je angsten om succesvolle verkoopgesprekken te voeren.

Challenges are just opportunities in disguise. Take the challenge!

Carol Dweck

Mindset

Ontwikkel een groeimindset om jezelf voortdurend te verbeteren en uitdagingen te overwinnen, gebaseerd op het werk van Carol Dweck.

Challenges are just opportunities in disguise. Take the challenge!