Dashboard

Het is tijd om je salescompetenties te verbeteren!

SalesStep geeft je een duidelijk beeld van je huidige salescapaciteiten, -drives en -attitudes. Met een uitgebreide analyse krijg je inzicht in welke competenties je al hebt en wat nog verder ontwikkeld moet worden. Dit is een perfect startpunt om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Verhoog je prestaties, verbeter je salesvaardigheden en krijg meer zelfvertrouwen met SalesStep. Onze tools en analyses stellen je in staat om met zelfvertrouwen de volgende stap in de saleswereld te zetten.

Online assessment

SalesStep maakt gebruik van een uitgebreide online vragenlijst die alle aspecten van het sales vak in kaart brengt. 

Sales Drives

SalesStep geeft inzicht in de huidige motivatie en biedt je inzicht om aan je motivatie te werken. 

Sales Attitudes

SalesStep geeft inzicht in de vier meest belangrijke attitudes die het verschil maken in sales.

Sales Skills

SalesStep geeft inzicht in jouw salesvaardigheden zodat je die optimaal kan inzetten.

Het rapport geeft, naast het dashboard, een compacte uitleg van de verschillende competenties en waardes uit het rapport en daarnaast een diepere analyse van de resultaten. SalesStep beschrijft ook je ontwikkelpotentieel voor jouw functie of vacature, of een vergelijking met verschillende sales rollen. 

Je kunt met het rapport dus een ontwikkelgesprek beginnen, of je kunt het gebruiken als start van jouw ontwikkeltraject, of om nieuwe kandidaten te testen op geschiktheid voor een sales vacature. 

Wij zetten SalesStep in binnen de Sales Minor. Onze studenten krijgen een goed inzicht in waar zij nu staan en de uitleg (of duiding) van René geeft hen extra handvatten om zich verder in sales te ontwikkelen. 

Stefan Renkema
stefan renkema

Hoofddocent Commerciële Economie Hogeschool van Arnhem & Nijmegen

Make Custom Request

Vraag nu een demorapport aan!

Dashboard