SalesStep; direct inzicht in je salescompetenties

Het succesvol verbeteren van je salesperformance begint bij jezelf.

Maar hoe goed ben jij in je salesvaardigheden of qua sales mindset?

Ontdek dit door middel van het SalesStep online assessment.

 

SalesStep_iMac_AM-NL
SalesStep inzicht in jouw competenties

Weten waar je krachten liggen, zodat je er nog meer van kunt inzetten.

Inzicht in al je sales kwaliteiten

SalesStep geeft inzicht in sales kwaliteiten, de competenties van salesmedewerkers en van je nieuwe sales kandidaten. Dat doet SalesStep door middel van een gevalideerd online assessment, waardoor SalesStep op meer dan 20 verschillende sales competenties een score kan terugkoppelen. 


De competenties en mindset staan voor belangrijke kwaliteiten die nodig zijn in je carrière in sales. Zoals jouw sales drive, jouw passie maar ook je ondernemerschap en bijvoorbeeld je closing skills. 


Met die inzichten kun je direct zelf aan de slag. 

Ontdek je sterke punten en je mogelijke verbeterpunten

Doe waar je goed in bent

SalesStep maakt gebruik van een uitgebreide online vragenlijst die alle aspecten van het sales vak in kaart brengt. SalesStep gebruikt daarvoor een gevalideerde serie vragen, gebaseerd op diverse sales theorieën en jarenlange ervaring in sales trainingen. 

 

De betrouwbaarheid van de vragenlijst is hoog. Want SalesStep meet ook de consistentie van de antwoorden door middel van controlevragen. Zelfs de tijd die nodig is voor het invullen wordt gemeten. 

 

 

Voor Sales Managers hebben we een speciale versie van het assessment, waar ook specifieke management vaardigheden in worden meegenomen zoals coaching en recruitment skills.

Weten waar je krachten liggen, zodat je er nog meer van kunt inzetten.

Duidelijkheid in 1 oogopslag

Het SalesStep dashboard geeft je in één oogopslag alle informatie over de scores van je assessment. Voor elke competentie die SalesStep meet krijg je een score terug zodat je meteen weet waar je staat. 

 

SalesStep heeft de dimensies onderverdeeld in Sales Drives (waaronder de motivatieaspecten om in sales te willen zitten), Sales Attitudes (de vier meest belangrijke attitudes die het verschil maken in sales) en Sales Skills (de vaardigheden die je hebt om diverse onderdelen van het sales vak uit te oefenen). 

 

 

Jouw SalesStep assessment wordt altijd eerst samen met mij besproken. Je ontvangt een aantal tips die je of zelf meteen kunt toepassen of in overleg met je manager in kunt gaan zetten.  

Wil jij ook direct inzicht in je
salescompetenties?

Vul hieronder je gegevens in en ik stuur je direct een SalesStep voorbeeldrapport

Stel hier je vraag
1
Hulp nodig?
Dank voor je bezoek.

𝗪𝗮𝗮𝗿 𝗸𝗮𝗻 𝗶𝗸 𝗷𝗲 𝗺𝗲𝗲 𝗵𝗲𝗹𝗽𝗲𝗻?

Kijk gerust even rond. Misschien vind je inspiratie bij onze blogs?

Van Stein Consultancy