Blue Sky Blue Hospital and Health Care Seamless Gradients LinkedIn Life Tab (3)

Aangenaam kennis te maken

OUR COMPANY

Ik ben René van Stein en help jou beter te worden.

Hi! Nogmaals welkom en leuk dat je deze pagina bezoekt.

Ik ben een expert in het helpen van mensen en bedrijven om beter en slimmer te verkopen. Dat doe ik door speciale assessments te gebruiken, trainingen te geven en mensen persoonlijk te coachen. Ik ben een open en ervaren persoon die altijd nieuwsgierig is naar nieuwe dingen. Ik kan soms heel direct zijn, maar ik ben ook iemand die van een grap houdt.

our history

Waarom doe ik wat ik doe?

Rene_0582

Ervaring

Alles waar je je aandacht op richt, groeit - of het nu je tuin, je relaties of je professionele vaardigheden zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sales, heb ik gezien hoe deze ervaring niet alleen mijn carrière, maar ook die van vele anderen heeft beïnvloed. 

Rene_0233

Gedreven

Ik deel graag mijn kennis en expertise, vooral om mensen vooruit te helpen in sales, communicatie en persoonlijke groei. Daarnaast streef ik ernaar om te inspireren en iedereen te begeleiden naar hun volledige potentieel, door praktische inzichten en ondersteuning.

Rene_0630

Verbetering

Ongeacht of je golft, in sales, marketing, of HR werkt, er valt altijd iets te verbeteren. Verbeteringen komen vaak in kleine stappen, door te reflecteren op wat werkt en daar meer van te doen. Het gaat om het constant zoeken naar en doorvoeren van deze veranderingen.

Uitdagingen zijn kansen in vermomming.

best features

Wat is mijn onderscheidend vermogen?

Ervaring

53 jaar levenservaring. 32 jaar commerciële ervaring in verschillende salesrollen. En 13 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer. 

Gecertificeerd

Voor alle onderwerpen die binnen mijn trainingen aan bod komen, ben ik gecertificeerd.  Een certificaat zegt niet alles, maar garandeert jou wel kwaliteit. 

Niet goed geld terug garantie

Als jij ontevreden bent over het assessment, de training of de coaching, krijg je gewoon je geld terug. Doe ik niet moeilijk over. Waarom niet? Omdat ik overtuigd ben van mijn kwaliteit. 

Maatwerk

Er bestaat geen kant en klare salestraining die iedereen tevreden maakt. Dus gaan jij en ik samen op zoek naar de beste aanpak voor jou. Dit is een combinatie van mindset, kennis en vaardigheden.

25+

in landen getraind

1100+

tevreden deelnemers

8,5

gemiddelde waardering

21,3%

gemiddelde omzetgroei

our team

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden

[als metafoor dan he!]

Rene_0337
Michelle Lewis
Web Developer

Indise takes into consideration eve smooth and respon.

 

Ik geloof in de kracht van aandacht. Alles waar je je aandacht op richt, groeit - of het nu je tuin, je relaties of je professionele vaardigheden zijn. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sales, heb ik gezien hoe deze gedachte niet alleen mijn carrière, maar ook die van vele anderen heeft beïnvloed. Door mijn ervaringen en kennis te delen, wil ik jou helpen om ook jouw [sales]vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

In mijn trainingen en workshops draait alles om groei door aandacht. Of je nu net begint of al jaren in het vak zit, mijn missie is om de inzichten en strategieën te delen die jouw verkoopprestaties zullen verbeteren. Door praktijkgerichte adviezen, diepgaande trainingen en persoonlijke coaching, bied ik je de tools en kennis die je nodig hebt om te bloeien in een competitieve markt.

Laten we samen groeien. Door onze ervaringen te delen, creëren we een omgeving waarin iedereen kan uitblinken. Jouw succes in sales begint met de aandacht die je er nu aan besteedt. Ik help je graag om je sterke punten te ontdekken. Ontdekken is één, vertalen in meetbare groei is deel twee. Laat je inspireren door meer dan drie decennia aan saleservaring. Samen zetten we de stappen naar een succesvolle toekomst.

Klaar voor de volgende stap?