Personalcolor

Personalcolor is een vernieuwend en zeer effectief persoonlijkheidsinstrument dat jou het meest complete zelfinzicht geeft. Je krijgt inzicht in hoe je jezelf ziet (zelfbeeld) en hoe anderen, uit de zakelijke en persoonlijke omgeving, jou ervaren (feedback beeld). Ook krijg je inzicht in jouw sterke eigenschappen en mogelijke ontwikkelpunten.

Ieder mens is uniek. De één is een echte teamplayer, de ander juist meer solistisch. Sommige mensen zijn rationeel, anderen vertrouwen meer op hun gevoel. Om een- volledig en verhelderend beeld van jezelf te krijgen is er Personalcolor. Dit wordt mogelijk gemaakt door de feedback van jouw zakelijke en persoonlijke relaties.

Personalcolor maakt gebruik van vier aansprekende kleuren. Hierdoor ontstaat een gemeenschappelijke taal en wordt gedrag makkelijker bespreekbaar. Personalcolor wordt gebruikt voor training en coaching, management development, teamvorming- en ontwikkeling, werving en selectie, loopbaanadvies en organisatieverandering.

Online survey

Een volledige online survey die door jou en je respondenten wordt ingevuld. De data wordt op het Personalcolor platform bewaard.

Zelfbeeld

Je zelfbeeld is een belangrijk aspect van ons leven. Daarom is het essentieel om een goed begrip te hebben van ons eigen zelfbeeld.

Feedbackbeeld

Dit stelt jou in staat om inzicht te krijgen in jouw blinde vlekken en gebieden te identificeren waar je kunt verbeteren. 

Persoonlijke ontwikkeling

Neem de tijd om jouw vaardigheden en capaciteiten te evalueren en vervolgens stappen te ondernemen om deze te verbeteren. 

Toepassingen van Personalcolor:

Personalcolor wordt ingezet op een aantal gebieden. 

1. Training en coaching
2. Persoonlijke ontwikkeling
3. Samenstellen, ontwikkelen en opleiden van teams
4. Analyseren en ontwikkelen van de bedrijfscultuur
5. Werving en selectie
6. Management ontwikkeling

“Personalcolor is een krachtige methode met een toegankelijk resultaat dat zich makkelijk laat delen met anderen. Ik ben me nu veel beter bewust van mijn gedrag en de effecten daarvan op anderen. Erg waardevol”

Perine Heerooms
perine heerooms

Eigenaresse van instituut Périne

Meer weten over de voordelen van Personalcolor?

Vraag hier aanvullende informatie aan.

08012023_Personalcolor-1