Wil jij je klanten nog beter helpen? 

Sales coaching is jouw geheime wapen om je klanten nog beter te helpen tijdens het verkoopproces. Waarom? Omdat jij je eigen prestaties verbetert en daarmee de klant beter begrijpt. Naast een beter begrip van de klant, biedt sales coaching je een direct concurrentievoordeel. Jij investeert namelijk in je persoonlijke ontwikkeling om de concurrent voor te zijn.

Je kent het vast wel; je doet je uiterste best om je klant te helpen, maar de klant wil niet met je in zee. Of de klant kiest voor de concurrent. Herkenbaar? Zeker. Maar ook frustrerend. Je verliest energie. En die energie heb je juist nodig om door te blijven gaan als sales professional. 

 

Maak kennis met GROW coaching 

G = goals

Het stellen en bereiken van doelen is een belangrijk onderdeel van jouw persoonlijke en professionele succes. Doelen geven je richting, focus en motivatie. 

R = realiteit

Realiteit verwijst naar ons beeld van de wereld om ons heen; wat we ervaren en hoe we die interpreteren. Maar wat als die realiteit je in de weg staat om jouw doelen te bereiken? 

O = opties

Er zijn kansen in overvloed voor jou als je bereid bent buiten de gebaande paden te denken. Met de juiste tools en strategieën maak jij meer stappen dan je nu misschien doet. 

W = way forward

De laatste stap is jouw bereidheid om ervoor te gaan en te doen wat nodig is om dingen te laten gebeuren. Lukt dit altijd meteen? Helaas niet. Vandaar dat jij altijd op ons terug kunt vallen. 

Bij ieder coachingtraject sta jij centraal. Jij bepaalt de snelheid, de doelen en de aanpak. Wij begeleiden jou met kennis, kunde en expertise. Om een coachingtraject te laten slagen is er één stap nodig die jou nog beter gaat maken. 

Meten is weten!

Meten kan op verschillende manieren worden gedaan, van het bijhouden van feedback en betrokkenheid van klanten tot het analyseren van gegevens uit marketingcampagnes.

Wij doen een 0-meting voorafgaande aan de coaching. Hiermee brengen wij jouw vertrekpunt in kaart. Dankzij de 0-meting zien wij meteen waar jouw sterke punten liggen en jouw verbeterpunten. Als tool zetten wij hier SalesStep voor in. 

Ik merk nu dat ik anders naar de karakters van klanten "kijk" en snel kan scannen hoe iemand denkt en daarop mijn reactie kan aanpassen. De noodzaak om vragen te stellen; wat heeft de klant nodig? Zou ik René als coach aanbevelen? Kort en krachtig: Zeker weten!

1545990044366
roger koedoot

Fieldmanager Service

Make Custom Request

Neem jij ook de volgende stap?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

pexels-tima-miroshnichenko-5336950